American Chopper

American Chopper

Vad som en gång var ett familjeföretag har utvecklats till en familjefejd. Medan Paul Sr bygger sina världsberömda motorcyklar på OCC fortsätter Junior att driva sin egen verkstad, Paul Jr Designs, längre bort på samma gata. Fast rättegången nu ligger bakom dem är deras rivalitet lika stark i den här nya omgången. I en bitter strid mellan det gamla och det nya tävlar far och son om vem som kan bygga de mest fantastiska motorcyklarna.

I den nya säsongen arbetar OCC med ett bygge åt ett hybridfröföretag, en välgörenhetsbåge åt Cell Buckle och får bråttom med att bli klar med en båge åt US Biker Law. Samtidigt jobbar PJD på en modern båge åt medicinska teknikföretaget Cepheid och färdigställer ett specialjobb åt Dekalb. Humöret rinner över på OCC när Jason tar illa vid sig av Seniors designkritik. Resultatet blir en förstörd båge som måste byggas igen. Senior fortsätter försöken att sträcka ut en hand till Mickey genom att beställa ett målarjobb av honom. Men spårar återföreningen ur?

American Chopper: Sr vs Jr: That's SICKENING

Paulie börjar sätta samman Gears of War Bike, ta en titt på vad som får honom att utrbista "That's borderline not even normal!", Vinnie instämmer med "That is SICKENING!".